Aanbod

Grafische rots in de branding

Grafische vormgeving voor je bedrijf? Grafisch bedenker inspireert met frisse ideeën en creëert vanuit de passie voor het ontwerp. Vanuit haar grafisch bureau in Heverlee ondersteunt Annabel De Croo zelfstandige ondernemers en kmo’s met het creëren van een professioneel logo ontwerp, matching huisstijl of grafisch totaalconcept.

Grafisch designer voor bedrijven

Een sterk merk start met een mooi logo en een bijpassende huisstijl. Starten met een eigen zaak? Of ga je voor een upgrade van je bestaande branding? Of je nu vertrekt van een blanco blad of op zoek bent naar een frisse, creatieve wind: Annabel stapt mee in je bedrijfsverhaal, denkt out-of-the box en verrast met een origineel grafisch ontwerp dat zit als gegoten.

Grafisch ontwerp volgens je bedrijfs-DNA

Elke onderneming heeft haar unieke fundamenten en een eigen DNA. Daarom ontwerpt Annabel steeds vanuit jouw business point of view, met veel aandacht voor je kernactiviteit en doelpubliek. Nostalgisch of modern, sprekende kleuren of subtiele toets, … Samen overlopen we de ruime waaier aan ontwerpopties, vertalen we ideeën naar moodboards en gaan we voor een verbluffend ontwerp.

Grafisch bureau dat inspireert en connecteert

Door tekst en beeld juist te combineren, geef je je bedrijfscommunicatie een flinke boost. Grafisch design dat verder gaat dan enkel je logo! Je offline en online zichtbaarheid vergroten? Brochure, flyer, Powerpoint presentatie, banner, etalagesticker, autobelettering, verpakking, gepersonaliseerde relatiegeschenk … Grafisch bedenker denkt, doet en ontwerpt buiten de lijntjes en jongleert met beeld, tekst en kleur. Straf grafisch ontwerp met nét dat tikkeltje extra, zowel print als digitaal!

Een wild idee, nieuwe branding of carte blanche?
Grafisch vormgever Annabel is helemaal klaar om jouw ideeën om te zetten in stijlvolle ontwerpen. Let’s connect !

Top