Waar brand(t) het? 

Brand design 

Je bedrijf heeft een visuele identiteit nodig. Een smoel die meteen in het oog springt, bijblijft en na verloop van tijd uitgroeit tot een oude bekende. Maar beleving gaat natuurlijk veel verder dan je logo en huisstijl. Als jouw grafische groeipartner teken ik graag de lijnen uit van jouw brand design en denk ik met jou mee over je online en offline merkbeleving in de vorm van onder meer folders, brochures, magazines en e-books. Vertel me jouw verhaal en ik breng het visueel tot leven.

Rebranding 

De wereld evolueert razendsnel. En dat geldt uiteraard ook voor jouw onderneming. Gelukkig is je brand book niet in steen gebeiteld. Mijn visie? Elke verandering is een opportuniteit om anders en vooral sterker met je doelgroep te connecteren. Ik aligneer je huisstijl met je vernieuwde verhaal en professionaliseer je communicatiedragers vanuit een graphic state of mind. 

Event branding 

Staat er een beurs, congres, bedrijfsfeest of opendeurdag op de planning? De kracht van jouw event schuilt in de beleving. En daarin maakt elk detail het verschil. Van flyers en banners, naar naamkaartjes en bewegwijzering tot goodiebags: ieder contactpunt met je doelgroep is een kans om te tonen waar jij voor staat. Ik dompel je bezoekers voor, tijdens en na je evenement onder in een onvergetelijke ervaring met een streepje grafische magie op maat. 

Een sterkere visuele merkbeleving bij je doelgroep creëren? Ik brand van nieuwsgierigheid!  Let’s connect !

Top